Wie is oedeemtherapie Vodder?
Oedeemtherapie Vodder Nederland organiseert de opleiding oedeemtherapie in samenwerking met de Dr. Vodder Schule Walchsee (Oostenrijk). De dr. Vodder Schule in Walchsee doceert sinds de start van de methode deze opleiding en wordt gerund door de familie Wittlinger. Het bijzondere aan deze opleiding is dat dit de originele Vodder methode is en Andreas Wittlinger (zoon van Hildegard en Günther Wittlinger) nog altijd praktijkdocent is. Een unieke kans om deze internationale opleiding in Nederland te volgen! Met deze opleiding oedeemtherapie / Manuele lymf drainage wordt u in vier weken opgeleid tot erkend (KNGF en NVFL) oedeemfysiotherapeut.

De docenten van deze opleiding komen zowel uit Nederland als uit het buitenland, aangezien de opleiding een internationaal karakter heeft. We hebben getracht op ieder vakgebied een expert binnen te halen.

Docenten:
Mw. Dr. Christine Heim MD MPH, theoriedocent (Engelstalig)
Dhr. Andreas Wittlinger PT, praktijkdocent (Engelstalig)
Mw. F. Potijk PT, oedeemfysiotherapeut (Nederlandstalig)
Mw. J. Bosman PT, oedeemfysiotherapeut (Nederlandstalig)
Mw. I. Sissingh, compressiespecialist lymfoedeem (Nederlandstalig)

Organisatie
De Nederlandse organisatie van de opleiding wordt gedaan door Joyce Bosman, eigenaar van praktijk voor lymfologie & oncologie fysiotherapiepraktijk LOF Groningen. Heeft u vragen? Neem dan contact met Joyce op.

Nieuwsarchief