Veel antwoorden op uw vragen kunt u vinden in de FAQ. Mocht u desondanks toch een vraag hebben voor de organisatie, zoek dan contact met Oedeemtherapie Vodder Nederland. Vul het contactformulier in of laat u terugbellen door ons!

Altijd zo snel mogelijk een reactie!
Wij streven er naar u binnen 3 werkdagen terug te bellen of te reageren op uw email. Mocht het ons niet lukken om binnen de gestelde termijn te antwoorden, omdat de vraag een uitvoerig antwoord behoeft, dan ontvangt u binnen 3 werkdagen een bericht van ontvangst met een indicatie wanneer u een uitvoeren antwoord kan verwachten.

Cursuslocatie
De opleiding oedeemfysiotherapie wordt gegeven in het Fletcher Familiehotel Paterswolde. Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen een speciaal cursustarief uw overnachting in het hotel te boeken. Fletcher Familiehotel Paterswolde is gelegen onder de rook van Groningen, een stad die een bezoek meer dan waard is. Zelfs op de fiets is de karakteristieke binnenstad snel en makkelijk te bereiken. Zoekt u liever de natuur op? Ontdek dan het schitterende Drentse en Groningse landschap te voet of per fiets. Voor watersportliefhebbers is het nabijgelegen Paterswoldsemeer de ideale plek waar u heerlijk een middagje kunt vertoeven, langs de kant van het water en op het meer.

Adresgegevens:
Fletcher Familiehotel Paterswolde
Groningerweg 19
9765 TA Paterswolde