Veel antwoorden op uw vragen kunt u vinden in de Veelgestelde Vragen. Mocht u desondanks toch een vraag hebben voor de organisatie, zoek dan contact met Oedeemtherapie Vodder Nederland. Vul het contactformulier in of laat u terugbellen door ons!

Altijd zo snel mogelijk een reactie!
Wij streven er naar u binnen 3 werkdagen terug te bellen of te reageren op uw email. Mocht het ons niet lukken om binnen de gestelde termijn te antwoorden, omdat de vraag een uitvoerig antwoord behoeft, dan ontvangt u binnen 3 werkdagen een bericht van ontvangst met een indicatie wanneer u een antwoord mag verwachten.

Cursuslocatie
De opleiding oedeemfysiotherapie wordt gegeven op Landgoed Lemferdinge. Landgoed Lemferdinge is het oudste landgoed binnen de landgoederengordel Eelde-Paterswolde. In 1447 krijgt Steven ter Borch bij zijn huwelijk met Grete van Echten het landgoed cadeau van zijn ouders. Het landgoed heeft in de loop der eeuwen veel veranderingen ondergaan.

De opleiding oedeemfysiotherapie wordt gegeven in het voormalige ‘schathuis’! Zo wordt het volgen van scholing een beleving!

Adresgegevens:
Landgoed Lemferdinge
Lemferdingerlaan 2
9765 AR Paterswolde