Waarneming in verband met zwangerschapsverlof oedeemfysiotherapie/algemene fysiotherapie

 

 

 

In verband met aankomend zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste, deskundige oedeemtherapeut/ fysiotherapeut van 5 december 2022 t/m 31 maart 2023. Voor in ieder geval 16 uur per week. Minder of juist meer uren per week werken is bespreekbaar. Je werkt samen met ons multidisciplinaire team in een Keurmerk fysiotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum in het westen van Rotterdam.

Als oedeemtherapeut ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van mensen met oedeem gerelateerde klachten. Naast je werkzaamheden als oedeemfysiotherapeut behandel je als algemeen fysiotherapeut ook mensen met algemene klachten aan het houding/bewegingsapparaat. En je verzorgt hiervoor de bijbehorende administratie in Fysioroadmap op  Keurmerk niveau.                                En het is zeker een pré als je de aantekening CVRM hebt echter niet een hoofdvoorwaarde.

Als je interesse is gewekt en je wilt ons team versterken als waarnemer, stuur dan een mail naar fysiotherapie@gcml.nl of bel voor informatie naar 06 45010161.