page1image63979520

Vacature oedeemtherapeut/fysiotherapeut!

Voor onze fysiotherapie praktijk in Emmen zijn wij op zoek naar een oedeemtherapeut in combinatie met fysiotherapie voor 2 dagen in de week i.v.m. waarneming zwangerschapsverlof van de huidige collega. Periode van november 2019 tot mei 2020. Tijden en dagen zijn in overleg. Eventueel uitzicht op een vast contract!

Het gaat in deze functie met name om de overname van lip- en lymfoedeempatiënten maar ook fysiotherapie patiënten. Samenwerking met de oncologie fysiotherapeut bij ons in de praktijk.

 

De praktijk
Fysiotherapie Health Emmen stelt zich tot doel de best kwalitatief fysiotherapeutische zorg‘best practice’ te leveren. Met bewezen behandelmethoden en zoveel mogelijk tegemoetkomend aan de wensen van de cliënt. Onze fysiotherapeuten werken vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij wij samen met u tot de beste oplossing komen. Met de moderne en sfeervolle inrichting van de praktijk bieden wij een optimale ambiance voor een prettige en aangename behandeling. ‘ik ben in goede deskundige handen’ is het gevoel wat u aan de behandeling moet overhouden.

 

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een HBO Fysiotherapie diploma, daarnaast ben je gecertificeerd oedeemtherapeut. Je bent BIG-geregistreerd.

 

Wij bieden:
Een leuke, tijdelijke functie met uitzicht op een vast contract in een gezellig, jong en dynamisch team. We beschikken over goede faciliteiten: mooie behandelkamers en een ruime oefenzaal met een breed aanbod aan oefenmateriaal. Ben jij enthousiast geworden en zou jij graag bij ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: info@health-emmen.nl

Health Emmen
Noordbargerstraat 14
7811 KG Emmen T. 0591-659 569

info@health-emmen.nl www.health-emmen.nl