Vacature oedeemtherapeut / fysiotherapeut (evt bekkenfysiotherapeut).

Voor onze fysiotherapie praktijk in Gorinchem zijn wij op zoek naar een oedeemtherapeut voor 16 t/m 24 uur in de week.
Het gaat in deze functie met name om de behandeling van veneus- en lymfoedeempatiënten maar evt. ook fysiotherapie patiënten. Het is in samenwerking met een collega oedeem- en bekkenfysiotherapeut.

De praktijk
Fysiotherapiepraktijk Procare fysiotherapie is meer dan alleen fysiotherapie. Door de veelzijdigheid aan specialisaties proberen wij het kennisniveau hoog te houden. We beschikken over een uitgebreide trainingszaal met verschillende trainingsmaterialen. De trainingszaal biedt de mogelijkheid tot individuele revalidatie, maar ook mensen die willen komen sporten overdag en ’s avonds. Met ons team van 7 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeute werken we vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij de cliënt centraal staat.

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een HBO Fysiotherapie diploma, daarnaast ben je gecertificeerd of in opleiding voor oedeemtherapeut. Je bent BIG-geregistreerd.

Wij bieden:
Een leuke functie in een gezellig, jong en dynamisch team. We beschikken over goede faciliteiten: mooie behandelkamers en een ruime oefenzaal met een breed aanbod aan oefenmateriaal. Ben jij enthousiast geworden en zou jij graag bij ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:

info@procarefysiotherapie.nl
Procare Fysiotherapie
Willem Elsschotstraat 2
4207 PT Gorinchem
0183-699933
www.procarefysiotherapie.nl