it-takes-2-to-tango

Tien jaar geleden werd het Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem & Lipoedeem (NLNet) opgericht. Dat gaan we op 8 oktober a.s. vieren. Graag nodigen wij u uit voor ons feestelijk jubileumcongres onder de titel It takes 2 to tango. In deze uitnodiging leest u er alles over. Noteer de datum in uw agenda.

Al tien jaar een duet tussen patiënt en zorgverlener.
Patiëntenorganisatie NLNet heeft zich in tien jaar tijd ontwikkeld tot een organisatie die een brug slaat tussen patiënten, behandelaars, zorgverzekeraars, politiek en vakindustrie. NLNet groeit sterk en kan zo steeds meer voor mensen met lymfoedeem en lipoedeem betekenen. De rode draad van het congres is de rol die we als patiëntenorganisatie samen met de patiënt hebben, gericht op het behouden en waarborgen van kwaliteit in de zorg. Een actueel thema waar veel over valt te zeggen.Tijdens het congres staat de dialoog tussen patiënt en zorgverlener centraal. Met daarbij aandacht voor optimale zorg, zelfmanagement, shared decision making en kwaliteit van zorg met PROMs (Patient Reported Outcome Measures). Het thema – It takes 2 to tango – wordt vanuit zowel de patiënt, zorgverlener, zorgverzekeraar en patiëntenvereniging bekeken. Kortom, welke rol of rollen vervullen de verschillende betrokken stakeholders om gezamenlijk ‘optimal care’ te realiseren.

Duetten onder leiding van Maria Henneman
Naast interessante lezingen worden er gedurende de dag diverse ‘duetten’ uitgevoerd onder leiding van Maria Henneman (o.a. bekend als presentator van het NOS Journaal).

Sprekers, duetten, jongerenprogramma en een echte tango.
Tijdens het congres zullen de volgende sprekers hun visie op
kwaliteit in de zorg uiteenzetten:
• drs. Sanne van Soelen, innovator bij Zilveren Kruis, vanuit het perspectief van de zorgverzekeraar,
• dr. Machteld Huber, arts/onderzoeker en oprichter van het Institute for Positive Health, vanuit het patiëntenperspectief,
• dr. Sandra Jorna-Lakke, senior teacher Hanzehogeschool, vanuit het perspectief van de zorgverlener en
• mw. Els Brouwer, medeoprichter van NLNet, vanuit het perspectief van de patiëntenorganisatie.

Zij zullen ook met elkaar in gesprek gaan tijdens diverse duetten.

Het wordt een sprankelende jubileumdag mede mogelijk gemaakt door trouwe sponsoren van NLNet die aanwezig zijn met informatiemateriaal en de laatste noviteiten. Voor jongeren is er een sportief en interactief programma. En de dag wordt onder het genot van een drankje en hapje feestelijk afgesloten met een echte Tango!

Jongerenprogramma
Parallel aan dit hele dagprogramma loopt het jongerenprogramma. ’s Ochtends zal er aquatherapy gegeven worden. Daarna wordt er deelgenomen aan de lunch. ’s Middags zal er een deelgenomen worden aan een challenge parcours. Deelname hieraan is uiteraard op eigen tempo! Vervoer naar deze locaties wordt vanuit NLNet geregeld. Het programma voor jongeren onder de 18 is geheel gratis!

Locatie, kosten en aanmelden

Het jubileumcongres wordt gehouden op 8 oktober a.s. in Conferentiecentrum Hotel Harderwijk, Leuvenumseweg 7 te Harderwijk. De aanvang is 09.45 uur en rond 17.00 uur is de afsluiting.

Toegangsprijzen (per deelnemer)
• Bent u patiënt en lid van NLNet dan betaalt u € 30,00. Deze prijs geldt ook voor een introducé
• Patiënten die geen lid zijn betalen € 60,00
• Als professional en lid van NLNet betaalt u € 95,00
• Bent u (geen) professional of lid van NLNet dan betaalt u € 125,00

Lid worden!
Wanneer u besluit nu lid te worden van NLNet betaalt u voor het congres slechts de ledenprijs én ontvangt u het mooie boek “Onder de indruk van jou” helemaal gratis als welkomstgeschenk!

Ga nu naar de website van NLNet om je direct aan te melden!