Na 13 jaar de opleiding oedeemfysiotherapie ad modum Vodder in Nederland te hebben georganiseerd, hebben we besloten te stoppen. Het is tijd voor een nieuwe koers!

Ondanks dat de opleiding in Nederland zeer succesvol is en we nog altijd jaarlijks volle groepen hebben. Ons rationele brein zegt ‘ga gewoon zo door’, maar ons emotionele brein voelde al langer dat het tijd is om te stoppen en ruimte te maken voor nieuwe dingen. En nu is het moment daar dat we gaan luisteren naar ons emotionele brein. Heel spannend, maar het voelt tegelijkertijd ook goed.

Wil jij nog graag modules 1, 2 of 3 volgen? Dat kan dit jaar nog in Nederland!

Module 1: 9, 10, 23 en 24 september 2024
Module 2: 4-5 en 18-19 oktober 2024
Module 3: 8-9 en 27-29 november en 9 t/m 13 december 2024

Kun jij op deze data niet en wil je toch de modules nog afronden? Dit kan, als onderdeel van de Internationale Dr. Vodder Academy, ook altijd op andere locaties in Europa. Er worden onder andere cursussen georganiseerd in Aken en Dusseldorf. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Dank voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen 13 jaar in ons hebben gesteld. Het was een eer om zoveel oedeemfysiotherapeuten op te mogen leiden en we komen elkaar in het vak ongetwijfeld weer tegen!

Warme groet,
Froukje Potijk, Richelle Bosch en Joyce Bosman

Schrijf je nu in!

Wil jij kwalitatief onderwijs voor een lage prijs? Graag tot ziens in Groningen!