Ben je afgestudeerd als oedeemfysiotherapeut en wil je een opfriscursus volgen? Dat kan! Op 22 en 23 november 2019 vind er weer een review plaats!

De review zal plaatsvinden op 22 en 23 november in het Nescio Hotel te Haren (GN). Op vrijdag 22 november zal de review plaatsvinden van 13.00 – 19.00 uur en op zaterdag 23 november van 8.30 – 16.30 uur. De totale kosten voor de review, inclusief eenvoudig diner op vrijdag, lunch op zaterdag en onbeperkt koffie/thee, bedragen €295,-. Bij minimaal 14 deelnemers zal de review doorgaan.

Globaal zal een opfriscursus er zo uitzien:
Vrijdag: herhalen bandageren en secundair arm en been schema.
Zaterdag: live behandeling van lymfoedeem patiënt, herhalen basistechnieken en specials.
Daarnaast zullen er overige dingen besproken worden, afhankelijk van de behoefte van de cursisten (meetinstrumenten, lymftaping, casuïstiek etc).

Om je registratie bij de Vodder School International te behouden is het verplicht om iedere 2 jaar een review te volgen, voor registratie bij de NVFL niet. Het is dus niet verplicht een herhalingscursus te volgen, maar wel aan te raden. Deels om opnieuw gecertificeerd te worden voor de Vodder School International, maar deels ook om een aantal technieken te herhalen en met elkaar van gedachten te wisselen over ons prachtige vak! Daarnaast is accreditatie voor de review aangevraagd bij het KNGF en Keurmerk voor 12 accreditatiepunten.

Naast een review in Nederland is het uiteraard ook altijd mogelijk om de review (refresher) op een andere locatie uit te voeren.

Direct inschrijven

Schrijf u nu in!

Startdatum: 6 maart 2020
Cursusduur: 14 studiedagen
Locatie: Nescio Hotel Haren
KNGF accr.: 160 punten
Keurmerk: 160 punten
Kosten: early bird tarief € 2885,-
Nu inschrijven

Nieuwsarchief